Monday, October 5, 2015

Forplex - Forcues për thonjtë

PRODUKT i RI - Forplex - Forcues Kompleks për thonjtë.


Formulë Autentike nga ''ARBËRIA''.E pasur me Kalcium, Zink, Biotin, B Kompleks,

Vitaminë A, E, F, D, etj.

Lyeni thonjtë dhe masazhojini 1 - 2 herë në ditë. Kjo nuk do të shërbejë vetëm për forcimin dhe rritjen e tyre, por do të shërbejë edhe për kurim në rast se vuani nga myku i thonjve.  Forplexi shërben edhe për mirëmbajtjen e kutikulave. 


Për duar më të bukura e të mirëmbajtura, për thonj të bukur natyralë, provoni Forplex'in.


Një përbërje delikate, 100% Natyrale.

30 ml - 5 00 lekë

E gjeni në dyqanin
Bimë Mjekësore.

No comments:

Post a Comment