Thursday, July 23, 2015

Vajra Bimorë për rritjen dhe forcimin e flokëve

Adresat:  

Tiranë: Bimë Mjekësore
 Rruga Hoxha Tahsin - 30 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri). Nga e HENA - SHTUNEN.Durrës: Bimë Mjekësore Durrës - Produktet Arbëria 
Për mirëmbajtjen e flokëve, për rritje e shëndet të plotë, për ndalimin e rënies si edhe për nxitjen e shpejtë të rritjes, mund të përdorni këto Super Produkte të Firmës ''Arbëria''.
* Vaji i Kokosit (për flokë normalë dhe të thatë aplikohet që nga rrënja) nëse floku yt ka tendencë yndyre aplikoje vetëm tek gjatësia dhe majat. Jep bukuri dhe dendësi, mbron nga pjastra dhe tharësja, u jep formë m[ të këndshme kaçurelave dhe ondeve, mban gjatë drejtimin. Çmimi: 100 gramë - 10 mijë lekë, 200 gramë - 16 mij lekë, 500 gramë - 40 mijë lekë të vjetra.
* Gjalp Kakao (flokë normalë dhe super të thatë) 100 gramë - 8 mijë lekë.
* Vaji i Linit (rrit me shpjetësi çdo lloj floku, jep super butësi dhe shkëlqim, eliminon majat dyshe) 110 ml - 8 mijë lekë.
* Vaji i Bajames e Lajthisë (flokë normalë dhe yndyrë). Japin volum dhe super shkëlqim. Vaji i lajthive nëse shtohet në bojën e flokëve, shërben për të ruajtur më gjatë bojën në flokët tuaj (3 herë më shumë). Nga 60 ml - 7 mijë lekë.
* Vaji i Suzamit (flokë normalë dhe të thatë, i dobishëm edhe kundër zbokthit) 110 ml - 15 mijë lekë.
* Vaji i zi-nigella sativa (çdo lloj floku). Ndalon rënien dhe stimulon rritjen e shpejtë. Një shishe me vaj të farës së zezë: 110 ml - 10 mijë lekë të vjetra.
* Vaji i Sinapit - Mustardës. (çdo lloj floku). Jep super volum dhe dendësi, gjallëri dhe mirëqëniue të menjëhershme. Ideal për parandalimin apo trajtimin e thinjave (i përzier me kokosin). 60 ml - 9 mijë lekë të vjetra.

* Vaji i Makadamias. (për çdo lloj floku). KY vaj përthithet shumë lehtë nga flokët pa lënë gjurmë yndyre. Për flokë të derdhur, të mëndafshtë e të plotë, pa maja dyshe, përdorni vajin e makadamias. 60 ml - 20 mijë lekë të vjetra.
***** Vajrat esencialë të; Livandos, Rozmarinës, Mentes.
* Këto vajra esencialë kanë përdorime të shumta e nga më të ndryshmet por në këtë rast do të shpjegojmë për flokët.
* Për mirëmbajtjen dhe trajtimin e tyre këto vajra esencialë të cilët përdoren vetëm me pikatore, hidhen në shampo, balsam ose në përgatitje maskash. Ato kanë aftësi të mbrojnë folikulat nga dëmtimi i kimikateve që përmbajnë shampot, shtojnë volumin e flokëve, forcojnë rrënjën duke ndaluar rënien, dhe nxisin rritjen e flokëve të reja. Në raste yndyre dhe zbokthi i eliminojnë plotësisht Trajtim pas trajtimi floku do të ndihet i rigjeneruar, i lehtësuar nga problemet, dhe plotësisht i shëndetshëm.
 Rozmarinë, Livando Mente, nga 3 mijë lekë të vjetra 1 gram.


* 1 gram vaj esencial hidhet në 100 ml shampo, 1-2 gramë ne 200 ml shampo e kështu me radhë.

* Ju mund të bëni kombinime maskash të ndryshme, duke përzier 2-3 ose më shumë lloje vajrash të blera tek Bimë Mjekësore. Ato nuk përmbajnë asnjë lloj kimikati dhe janë të prodhuara me të njëjtën mënyrë - Me sistem të ftohtë, prandaj përzierja e tyre nuk është aspak e dëmshme, përkundrazi, përzierja e tyre i shumëfishon vetitë dhe cilësitë e secilit produkt.

Ju mirëpresim :)

No comments:

Post a Comment