Thursday, April 16, 2015

Vaji i farave të Linit - Prodhuar me Sistemin e ftohtë


Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë Zyrtare:  Bimë Mjekësore 

Prodhim i Firmës  ''Arbëria''

Të drejtat e këtij prodhimi i takojnë vetëm Firmës Prodhuese ''Arbëria''

Mbreti i vajrave Bimorë - Vaji i Farave të Linit. 


Prodhim javor super i freskët. Pa asnjë përmbajtje konservantësh apo kimikatesh. Ky prodhim vjen tek ju 100% Natyral pa kaluar në përpunime apo proçese denatyrimi. 


Ruhet në kushte të rrepta frigoriferike. 


Efektet e tij Kurative / Mjekësore i ruan deri 3 Muaj pas hapjes. (Shihni datën e prodhimit & skadencës në paketimin tonë).

Vaji i Linit përmban rreth 58% Omega - 3 (më shumë se vaji i peshkut). 

Për të rriturit: Shërben për të Mirëmbajtur dhe Rigjeneruar çdo qelizë të trupit tonë. Ndihmon në forcimin e zemrës, shkimit dhe syve, forcim te kujtesës, rrit përqëndrimin, ndikon në dobësim (ulje të peshës), forcim të kockave, balancon hormonet. etj. Parandalon sëmundjet e parkinsonit, alzheimerit, sklerozës, infarktit, kancerit, etj
.
Largon toksinat nga organizmi duke na rikthyer gjallërinë dhe energjinë e humbur. Përmirëson lëkurën dhe flokët. Ndalon rënien e flokëve dhe nxit rritjen e flokëve të rinj. Lufton aknet dhe zgjat rininë e lëkurës.Për fëmijët: Ndikon në rritjen e shpejtë e të shëndetshme, zhvillon trurin dhe trupin, mbron organert jetike, forcon imunitetin.

110 ml - 8 mijë lekë të vjetra. Prodhuar me Sistemin e Ftohte - Teknologji Gjermane.

Adresat:

Tiranë - Bimë Mjekësore. Rruga Hoxha Tahsin. Vetëm 30 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri).

Durres - Soho Lounge (Kati i parë) tek Sheshi Taulantia. No comments:

Post a Comment