Tuesday, April 21, 2015

Rimel Orient për zgjatjen e qerpikëve

Rimel Orient 100% Natyral - 800 lekë

E përgatitur sipas një formule autentike të pagabueshme nga specialistët e Firmës Prodhuese ''ARBËRIA''.

Një kombinim perfekt i Vitaminave A, B kompleks, C, E, D, F dhe Mineraleve kryesore si Zink dhe Biotin.
Shërben për zgjatjen dhe dendësimin e qerpikëve, në mënyrë krejt natyrale dhe të përhershme.

E drejta e këtij prodhimi i takon vetëm Firmës ''ARBËRIA''


E gjeni tek Bimë MjekësoreNo comments:

Post a Comment