Monday, April 20, 2015

Produkt i RI - BuZbutës (zbutës buzësh)


Produkti më i ri nga Firma ''Arbëria''.

   BuZbutës - 100% Natyral.

Formulë Autentike nga ''Arbëria''

Hidratues, mbrojtës (ndaj erës, të ftohtit, rrezeve të dëmshme të diellit). Ideal kundër herpesit. E formuluar dhe e përshtatur për të gjitha stinët. 

Praktik për t'u mbajtur në xhepin e xhinseve, të xhaketës, apo në çantë. 


Çmimi: 350 lekë 

Adresat: 

Tiranë - Bimë Mjekësore - 30 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri) përballë me Eurodenta. Nga e HËNA - SHTUNËN. Orari: 12:00 -19:00. 


Durrës - Soho Lounge (përballë Torres) Në katin e Parë Nga e HËNA - DIELËN. Orari: 09:00-20:00.


No comments:

Post a Comment