Thursday, September 12, 2013

Vaj kundër strijave

Nëse nga luhatja e peshës apo shtazania, ju janë krijuar strija, ne pregatisim për ju një përzierje prej 4 vajrash 100% Bimorë. 


  Vajrat janë të prodhuar me sistemin e ftohtë, pra kanë të gjitha vlerat ushqyese dhe kurative për lëkurën. Ato rrisin elasticitetin dhe rezistencën e saj. 
     Duke bërë masazh dy herë në ditë nga 30 - 40 minuta, nëse strijat janë të vjetra (2 apo më shumë vjeçare) do të zeben dhe zvogëlohen. Nëse kanë të paktën 1 vit që janë krijuar, ka më shumë mundësi që të ikin plotësisht.  www.facebook.com/Orjent.Line 
                                                      
                                                     

1 shishe 110 ml - 15 mijë lekë të vjetra.


Kjo përzierje përmban këto Vitamina të rëndësishme për lëkurën:
Omega-3, Omega-6, Omega-9, Omega-12.
Vit A, Vit E, Vit F. etj.  www.facebook.com/Orjent.Line 


Këtë përzierje mund ta porositni vetëm në adresat:
Tiranë - Bimë Mjekësore - Rruga Hoxha Tahsin - vetëm 30 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri).  Nga e HËNA - SHTUNËN. Orari: 13:00-19:30.

Durrës - 
 Soho Bar (ne katin e pare) -  Nga e HËNA - DIELËN Orari: 09:00 - 20:00.

1 comment:

  1. Fantastik, m'i ka zbehur dukshem, dhe kam vetem 2 jave qe kam nisur ta perdor. Faleminderit!

    ReplyDelete