Friday, September 13, 2013

Thonj të fortë e të bukur        Për të forcuar dhe për t'i dhënë më shumë shkëlqim thonjve tanë,  mjafton pak masazh me vaj kokosi çdo herë para manikyrit apo pedikyrit. Në fakt, sa më shpesh aq më mirë. Plasaritjet do të zhduken dhe thonjtë do të rriten më shpejt dhe do të jenë më rezistentë  www.facebook.com/Orjent.LineVajin e kokosit e gjeni  100% Natyral (të papërpunuar) dhe super të freskët. 100 gramë - 10 mije lekë, 200 gramë - 16 mijë lekë të vjetra, në ADRESAT:


Tiranë - Bimë Mjekësore - Rruga Hoxha Tahsin - 100 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri).  Nga e HËNA - SHTUNËN. Orari: 13:00-19:30.

Durrës - 
 Soho Bar  -  Nga e HËNA - DIELËN Orari: 10-14 dhe 15-20. 

No comments:

Post a Comment