Thursday, June 13, 2013

Krem Trupi - Bimë Mjekësore


Bimë Mjekësore - Linja kozmetike 'Orient Line'.
Facebook: www.facebook.com/Orjent.Line

Krem trupi - Super Rigjenerues, Hidratues dhe Mbrojtës.


Përmban: Dyllë të pastër Blete, Vaj Bajamesh & Vaj Kokosi 100% NATYRALE, të prodhuara me Sistemin e Ftohtë nga 'Arbëria'.


Ky krem mund të përdoret pas dushit, kundër lëkurës së thatë e të ashpër, ose thjesht për mirëmbajtje maksimale të saj. Është hidratues dhe zbutës i thellë, ushqyes dhe mbrojtës i përsosur. 


Mund të përdoret edhe ne plazh, falë vajit të kokosit dhe bajames, ndihmon edhe në nxirjen uniforme të lëkurës dhe mbrotjen ndaj rrezeve UV. Përmban deri 15% Spf.


Ndihmës edhe në rast djegiesh (në plazh), e qetëson lëkurën dhe largon acarimet.


106 gramë - 2 300 lekë


212 gramë - 4 500 lekëKëtë krem mund ta porositni në ADRESAT:

Tiranë - Bimë Mjekësore - Rruga Hoxha Tahsin - 100 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri).  Nga e HËNA - SHTUNËN. Orari: 13:00-19:30.

Durrës - 
 Soho Bar  -  Nga e HËNA - DIELËN Orari: 10-14 dhe 15-20. 

No comments:

Post a Comment